Μαρία Λουΐζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους; Το unfollow που φουντώνει τις φήμες

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον Γιάννη Παπαγεωργίου να βιώνουν μια κρίση στην σχέση τους, τρία χρόνια μετά τον θρησκευτικό τους γάμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, διατηρώντας άριστες σχέσεις μιας και δεν θα επιθυμούσαν ποτέ να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Σε δεύτερο χρόνο η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα ξεκαθαρίσουν αν θέλουν ή όχι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και αν τελικά οι διαφορές είναι τέτοιες που μπορούν να γεφυρωθούν.

Το unfollow στο instagram φουντώνει τις φήμες χωρισμού, αφού η παρουσιάστρια έπαψε να ακολουθεί τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί το προφίλ «papa.yia»

Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου συνεχίζουν να μοιράζονται χρόνο για χάρη του γιου τους, ενώ και οι δυο τους έχουν επικεντρωθεί παράλληλα στα επαγγελματικά τους, μέχρι να πάρουν και την τελική απόφαση για τον γάμο τους.

Δες την ανάρτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια στο παρελθόν με αφορμή την επέτειο του γάμου της:

Τον Ιούλιο του 2021 η Μαρία Λουΐζα Βούρου είχε μοιραστεί, μέσω instagram την θλίψη της για την απώλεια του πατριού της.

«Αν κάτι έμαθα μέσα από τον πόνο που νιώθω για το χαμο του αγαπημένου μου πατέρα είναι πως πρέπει να ζεις και να αγαπάς την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σου , με το παιδί σου , με τους γονείς σου , τους φίλους σου. 

Είμαστε «περαστικοί» από αυτόν τον κόσμο ας φροντίσουμε το χρόνο που έχουμε να δείχνουμε αγάπη … μόνο αγάπη …», είχε γράψει δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Λουΐζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους; Το unfollow που φουντώνει τις φήμες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3965415957678649356
item