Μαύρο Ρόδο: Η Κατερίνα Διδασκάλου συγκλόνισε με την ερμηνεία της και το Twitter υποκλίθηκε

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του MEGA η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται την Ηγουμένη Φιλαρέτη κατάφεφερε να συγκλονίσει το κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της και το Twitter για ακόμα μια φορά να υποκλίνεται μπροστά το ταλέντο της ηθοποιού.

Το σκοτεινό παρελθόν της Ηγουμένης Φιλαρέτης την οδήγησε στον δρόμο του Θεού

Σε μια συνάντηση που είχε η Ηγουμένη Φιλαρέτη με την Ηγουμένη Αυξεντία ήρθαν στο μυαλό της πρώτης στιγμές από το παρελθόν της. Και ενώ την βλέπουμε να βρίσκεται να κλαίει σε μία εικόνα της Παναγίας, εξομολογείται στο παπά ότι έχει συμβεί στη ζωή της.

Η Φιλαρέτη είχε σχέση με κάποιον που την παράτησε καθώς ήταν παντρεμένος. Όταν ζήτησε κονδύλι για το γυμνάσιο που δίδασκε από τον πεθερό του συντρόφου της, εκείνος ένιωσε ότι συνεχίζει να επεμβαίνει στη ζωή του και οι δυο τους συγκρούστηκαν σε ένα απόμερο σημείο με τον ίδιο να κρατά ένα πιστόλι. 

Σε αυτή τη διαμάχη όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε σκοτώθηκε ο σύντροφός της και η Φιλαρέτη γέννησε το παιδί τους στη φυλακή.

Για ακόμα μια φορά το Twiiter σχολίασε την αληθοφανή ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ως Ηγουμένη Φιλαρέτη.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Μαύρο Ρόδο: Η Κατερίνα Διδασκάλου συγκλόνισε με την ερμηνεία της και το Twitter υποκλίθηκε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4017665130327606078

Τα καλύτερα

item