Η μητέρα της Shakira δηλώνει για τον Zerad Pique: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»

Μία δήλωση, η οποία ίσως αναστατώσει τη  Shakira έκανε η μητέρα της, Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ.

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες και ο Zerad Pique έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, η μητέρα της τραγουδίστριας εξακολοθεί να τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», η μητέρα της Κολομβιανής σταρ παραχώρησε δηλώσεις, όταν οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός της και πατέρας της Shakira.

Η ίδια ανέφερε πως ο Zerad Pique τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, τους κάλεσε αρκετές φορές για να σιγουρευτεί για την υγεία του πατέρα της Shakira, Γουίλιαμ Μεμπάρακ.

«Φυσικά και είμαστε ακόμα οικογένεια», δήλωσε η Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ για τον ποδοσφαιριστή, αγνοώντας μάλλον τα σκάνδαλα και τις απιστίες του.

Εκείνος και η κόρη της ήταν ζευγάρι για 10 περίπου χρόνια και παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους, ο Pique εξακολουθεί να έχει τα ίδια συναισθήματα για την οικογένεια της Κολομβιανής τραγουδίστριας, πράγμα που δείχνει να είναι αμοιβαίο.

Η μητέρα της σταρ ανέφερε επίσης, πως και η Shakira επισκέπτεται τακτικά τον 91χρονο πατέρα της στο νοσοκομείο Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να συναντηθούν με τον πρώην σύντροφό της.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η μητέρα της Shakira δηλώνει για τον Zerad Pique: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1027598571244135618
item