Χρύσα Παπά: Από post it στα ψυγεία μου, έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (16/11) ήταν η Χρύσα Παπά. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ποντιακή καταγωγή της, τις «κρυφές» σπουδές στην υποκριτική και την «κατάκτηση» των ονείρων της.

«Μεγάλωσα σε μία συντηρητική οικογένεια με την καλή έννοια. Οι γονείς μου είχαν σούπερ μάρκετ και ήταν δουλειά, σπίτι, οικογένεια. 

Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός» σημείωσε αρχικά.

Ποιο είναι το ρητό που την αντιπροσωπεύει και το έχει κάνει τατουάζ στο σώμα της;

Η κούκλα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να έρθει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αποκαλύπτοντας την φράση που ήρθε σαν σημάδι από τον Θεό στον δρόμο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Παπά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα και τώρα έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. «Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες». 

Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. 

Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ» είπε και πρόσθεσε:

«Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου, όπου κι αν έμενα, και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. 

Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου» συμπλήρωσε η Χρύσα Παπά.

«Ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό στην Αθήνα αλλά είχε ενδιαφέρον όλο αυτό το ψάξιμο. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2008 στα «Μυστικά της Εδέμ» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ποιο ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και πότε επιλέγει να βρίσκεται σε σχέση;

«Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου, αλλά για να περνάω καλύτερα. Καλά περνάω και μόνη μου» πρόσθεσε.

Η Χρύσα Παπά συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς» και ζει τη μοναδική εμπειρία, στη θεατρική παράσταση «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου», στην οποία εμφανίζεται με 12 διαφορετικούς ρόλους.

epirusblog.gr
5 of 5
Χρύσα Παπά: Από post it στα ψυγεία μου, έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4345468862017452567

Τα καλύτερα

item