Μελίνα Ασλανίδου: «Τρελαίνει» κόσμο και πιο… υπέροχη από ποτέ! (pic)

Ανεβάζει την... πίεση στον αντρικό πληθυσμό η Μελίνα Ασλανίδου!

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι τραγουδίστρια του έντεχνου και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν σαν να άφηνε τη γυναικεία της φύση σε δεύτερη μοίρα και να την ενδιέφερε μόνο η μουσική και η φωνή της! Τα τελευταία όμως χρόνια όλα αυτά έχουν αλλάξει.

Θα λέγαμε ότι χρειάστηκε η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του The Voice of Greece ώστε να μπει για τα καλά στο κομμάτι της σόουμπιζ και να ενδιαφερθεί περισσότερο και την εγγονή της. 

Πλέον είναι επιβεβαιωμένα μια γυναίκα, που ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και φυσικά όλα τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

Η εντυπωσιακή καλλονή ανήκει στις εξαιρετικά ταλαντούχες τραγουδίστριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, είναι όμως και μια από τις παρουσίες που τα τελευταία χρόνια ανεβάζει την πίεση με τις εμφανίσεις της.

Η θηλυκότητα και ο αισθnσιασμός της Μελίνας χτυπάει για πλάκα κόκκινο, ειδικά όταν την βλέπουμε να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χιλι΄δεςfollowers κάνουν ουρά και περιμένουν για μια εμφάνιση της, για μια νέα της φωτογραφία και περιμένουν πάντοτε με ανυπομονησία να απολαύσουν την Μελίνα Ασλανίδου! 

Εκείνη δεν τους αφήνει ποτέ παραπονεμένους και διαρκώς αναρτεί φωτογραφίες και βίντεο από επαγγελματικές αλλά περισσότερο από προσωπικές στιγμές και δεν είναι και λίγες οι φορές που με μια και μόνο φωτογραφία της καταφέρνει να θυμίζει σε όλους για πιο λόγο είναι το απόλυτο είδωλο!

Δεν υπάρχει εμφάνιση της που να είναι κακή, αφού η ίδια προσέχει πολύ τον εαυτό της και φροντίζει πάντα για να αναδεικνύεται η εντυπωσιακή της σιλουέτα και να ανεβάζει την πίεση ειδικά στον αντρικό πληθυσμό.

Δείτε την Μελίνα Ασλανίδου έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί:

Πηγή: koolnews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: «Τρελαίνει» κόσμο και πιο… υπέροχη από ποτέ! (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3139961024317998669
item