Πρέβεζα: OPEN MALL στην Πρέβεζα – 93 επιχειρήσεις της πόλης αλλάζουν όψη – Το Επιμελητήριο Πρέβεζας υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία

Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης υπέγραψε σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «Ν. ΝΑΪΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Νικόλαο Ναϊκα, που προέκυψε κατόπιν ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάδειξη Ταυτότητας Εμπορικής Περιοχής» της Πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Πρέβεζας».

Το υποέργο 15 , αφορά στη διαμόρφωση των προσόψεων των καταστημάτων εντός του παραδοσιακού οικισμού της πόλης. 

Συγκεκριμένα αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση στεγάστρων, χρωματισμών, φωτιστικών σωμάτων και ανθοστηλών με σκοπό τη λειτουργική/ αισθητική αναβάθμιση των ωφελούμενων επιχειρήσεων σε σχέση με το δημόσιο χώρο στην περιοχή παρέμβασης.

Η παράδοση και η τοποθέτηση των ανωτέρω θα γίνει στα εμπορικά καταστήματα που εντάχθηκαν σύμφωνα με το μνημόνιο συμμετοχής στην Πράξη «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Πρέβεζας» Τα ενταγμένα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με το μνημόνιο συμμετοχής στην Πράξη «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Πρέβεζας», βρίσκονται εντός των ορίων σχεδίου πόλης Πρέβεζας σε εδαφική ενότητα που έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας (Π.∆. 26-1-89, ΦΕΚ 39 ∆/1989).

Ο συνολικός αριθμός των ενταγμένων επιχειρήσεων ανέρχεται σε 93 επιχειρήσεις.

Με την υπογραφή της σύμβασης το Επιμελητήριο Πρέβεζας αποτελεί έναν από τους πρώτους φορείς της χώρας που προχωρά στην υλοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος του συνολικού έργου προς όφελος των επιχειρήσεων και την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και της αισθητικής της περιοχής.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: OPEN MALL στην Πρέβεζα – 93 επιχειρήσεις της πόλης αλλάζουν όψη – Το Επιμελητήριο Πρέβεζας υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2205145566121224855
item