Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, o Φάνης Μουρατίδης, οι γιοι τους & η ψυχοθεραπεία

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #PrwinoMas την Πέμπτη 10/11.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα παιδιά τους με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. 

Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσον αφορά τους δύο γιους της, η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. 

Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη», κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε και για την επική συνάντηση μετά από 24 χρόνια με τον Απόστολο Γκλέτσο και την αναπαράσταση της σκηνής από τους «Ψίθυρους καρδιάς» στην σειρά του Φοίβου Δεληβοριά. 

Απάντησε αν εκείνη την εποχή έβλεπε των Απόστολο Γκλέτσο ερωτικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, o Φάνης Μουρατίδης, οι γιοι τους & η ψυχοθεραπεία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7624151736577037148

Τα καλύτερα

item