Άρτα: Nέο υπερσύγχρονο σάρωθρο στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αρταίων

Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο, (σκούπα) αξίας 223.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενισχύει τον στόλο των μηχανημάτων καθαριότητας του ο Δήμος Αρταίων, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό του, στον τομέα της καθαριότητας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονης κατασκευής και τεχνολογίας αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον, αναρροφητικού τύπου COMPACT σαρώθρου, με χρήση νερού και ωφέλιμη χωρητικότητα δεξαμενής απορριμμάτων περίπου 4 μ3, ενώ το μέγεθος του οχήματος, το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για τον καθαρισμό και το πλύσιμο πλατειών, πεζοδρόμων και στενών δρόμων.

Όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης κατά τη διαδικασία παραλαβής του νέου οχήματος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής ενίσχυση του επιπέδου καθαριότητας της Άρτα και αυτό το νέο όχημα να «μπει» καθημερινά στη μάχη της Καθαριότητας στις αρχές Δεκεμβρίου. 

Με την παραλαβή του οχήματος παρέχουμε στους εργαζόμενους στην υπηρεσία Καθαριότητας τα κατάλληλα μέσα για να δώσουν πιο αποδοτικά τον αγώνα για έναν πιο καθαρό Δήμο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα σταδιακά θα προστεθούν στον στόλο του Δήμου ένα καδοπλυντήριο, μία υδροφόρα, πρέσες αποκομιδής, jsb, οχήματα και άλλα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημο» και το «ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Nέο υπερσύγχρονο σάρωθρο στην Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3663295273693534976
item