Η Ιρίνα Σάικ «έριξε» το Instagram: Φόρεσε σέξι μαύρα εσώρουχα και φωτογραφήθηκε με τον πρώην της, Μ.Κούπερ (φωτό)

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ιρίνα Σάικ και του πρώην συζύγου της, Μπράντλεϊ Κούπερ να έχουν βγει βόλτα με την κόρη τους, για το καθιερωμένο trick-or-treating του Χάλογουιν.

Το ζευγάρι φορούσε στολές -η Ιρίνα Σάικ θύμιζε το εμβληματικό pin-up girl Μπέτι Πέιτζ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ντυμένος αρκούδος.

Μερικά μέρες μετά, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από τους εορτασμούς της βραδιάς -μία συγκεκριμένη προκάλεσε πανικό στα social media και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε την Ιρίνα Σάικ με σέξι μαύρα εσώρουχα να κάθεται στα γόνατα του 47χρονου διάσημου ηθοποιού, ο οποίο φορά τη στολή αρκούδας. Στη λεζάντα η ίδια κάνει λογοπαίγνιο, γράφοντας «bear with me».

Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 έως το 2019 και τους τελευταίους μήνες φήμες τους θέλουν και πάλι μαζί. Το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στις Μπαχάμες

Έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και μεγαλώνουν μαζί την κόρη τους. Σύμφωνα με το Page Six, η καλοκαιρινή απόδραση ήταν ένα οικογενειακό ταξίδι και οι δύο τους όντως σκέφτονται να είναι ξανά ζευγάρι.

Δείτε την Ιρίνα Σάικ με τα εσώρουχά της στα γόνατα του Μπράντλεϊ Κούπερ:


epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιρίνα Σάικ «έριξε» το Instagram: Φόρεσε σέξι μαύρα εσώρουχα και φωτογραφήθηκε με τον πρώην της, Μ.Κούπερ (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4851929892814693614
item