Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: H ερώτηση που την εξόργισε: «Δε με ρωτάει ο κόσμος, εσείς με ρωτάτε»

Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου»  στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την παράσταση παρακολούθησε ο σύζυγός της, Φάνης Μουρατίδης – που πρωταγωνιστεί στο Maestro- και τα παιδιά τους.

Αρχικά η ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Δεν έχω άγχος, μου δίνει χαρά να είναι εδώ οι δικοί μου άνθρωποι… Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά σε παραστάσεις.

Έχει συμβεί να παίζω μονόλογο σε μια πολύ δραματική παράσταση και ένας κύριος από κάτω στην πρώτη σειρά να κοιμάται, ροχαλίζοντας πάρα πολύ δυνατά και να μην ξυπνάει με τίποτα.

Έχει συμβεί να σηκώσουν τηλέφωνο… Είναι πάρα πολλά».

Και ρεπόρτερ ρώτησε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αν ο κόσμος συνεχίζει να τη ρωτάει ακόμα για τους Ψίθυρους Καρδιάς με την ίδια να εκνευρίζεται!

Τότε η ηθοποιός τόνισε: «Ο κόσμος όχι, δεν με ρωτάει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Εσείς με ρωτάτε. Δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, απλά δεν έχω κάτι καινούργιο να απαντήσω. 

Όπως καταλαβαίνετε για κάτι που έγινε 25 χρόνια πριν δε γεννιέται κάποια καινούργια απάντηση. Τα έχω πει πολλές φορές αλλά δε με ενοχλεί. Είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς μας».

GALLERYepirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: H ερώτηση που την εξόργισε: «Δε με ρωτάει ο κόσμος, εσείς με ρωτάτε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2231330073121624533
item