Έλενα Παπαρίζου: Η αποθέωσή της στη συναυλία της Eurovision στην Ολλανδία

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στη σκηνή του θρυλικού «Ziggo Dome» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με αφορμή το «Het Grote Songfestivalfeest», ένα τρίωρο φεστιβάλ με live εμφανίσεις από superstars της Eurovision.

Το «number one» κορίτσι της Ευρώπης αποθεώθηκε από το Ολλανδικό κοινό κατά τη διάρκεια του act της στο «My Number One», ακολουθώντας μάλιστα την ευρηματική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού live για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η η διεθνής Ελληνίδα pop star βρέθηκε επί σκηνής και με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως «Antique», παρουσιάζοντας το «Die For You» και συγκινώντας τους χιλιάδες eurofans που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live το reunion του αγαπημένου ντουέτου 21 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στην Κοπεγχάγη.

Στο «Het Grote Songfestivalfeest» συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Johnny Logan, Loreen, Carola, Mans Zelmerlow, Alexander Rybak, Netta, Duncan Laurence, Lordi, Sandra Kim, Jamala, Kalush Orchestra, Stefania, Sandra Kim, Conchita Wurst κ.α.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Η αποθέωσή της στη συναυλία της Eurovision στην Ολλανδία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2039286253686886080
item