Μελία Κράιλινγκ – Emily in Paris: Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή ηθοποιός με ρόλο «κλειδί» στην 3η σεζόν της σειράς

Τις μέρες αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετρούν οι φανατικοί τηλεθεατές του Emily In Paris, καθώς στις 21 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της 3ης σεζόν στο Netflix.

Με το αγωνιώδες φινάλε της προηγούμενης σεζόν – η Emily Cooper της Λίλι Κόλινς αναρωτιέται αν θα επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο ή να ακολουθήσει τη μέντορά της στη Savoir, Sylvie, στη νέα της εταιρεία- οι φανς είναι κάτι παραπάνω από ανυπόμονοι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ της δεύτερης σεζόν αναμένεται να επιστρέψει και στην τρίτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Κόλινς (Emily), Μπράβο (Gabriel), Άσλεϊ Παρκ (Mindy), Καμίλ Ραζά (Camille), Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ (Sylvie), Σαμουέλ Άρνολντ (Julian) και Μπρούνο Γκουερί (Luc). 

Επιπλέον, ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος εντάχθηκε στο καστ ως Alfie – έρωτας της Emily στη 2η σεζόν- αναβαθμίστηκε σε μόνιμο μέλος της σειράς για τον κύκλο που έρχεται.

Ωστόσο, αναμένεται να δούμε και δύο νέες προσθήκες που εισβάλλουν σε ρόλους guest-stars και αυτοί είναι ο Paul Forman και η ελληνικής καταγωγής Μελία Κραίλινγκ.

















Paul Forman

                                       Μελία Κραίλινγκ 

Η Μελία Κράιλινγκ θα υποδυθεί την Sofia Sideris, μία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει έρθει στο Παρίσι για να δουλέψει με την Camille Razat και όπως είναι αναμενόμενο, μπλέκει και εκείνη στα δίχτυα του έρωτα.

Ποια είναι η Μελία Κράιλινγκ

Η Μελία Κράιλινγκ είναι 32 ετών και γεννήθηκε στη Γενεύη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Αμερικανού Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου. 

Μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε σε αγγλικό σχολείο για να μπορεί να επικοινωνεί με την οικογένεια του πατέρα της και ήθελε να γίνει χορεύτρια, μέχρι που κάποια εμπόδια την ανάγκασαν να αλλάξει κατεύθυνση. 

Έτσι, σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και δεν άργησε να βρεθεί στο πλατό της σειράς «Βοργίες».

«Ήθελα να ζήσω λίγο με τον πατέρα μου στην Αμερική, πράγμα που δεν πρόλαβα να κάνω, αφού έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια. Φέτος, έφτασε η στιγμή που έκανα το άλμα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. 

Επίσης, οι ατζέντηδές μου στο Λος Άντζελες μου έλεγαν εδώ και δύο χρόνια ότι θα ήταν καλύτερα αν ήμουν εκεί. Για τους γνωστούς λόγους -κάστινγκ, οντισιόν κ.τ.λ. 

Καταλυτικό ρόλο, πάντως, έπαιξε και ο δεύτερος μπαμπάς μου, ο οποίος μ’ έπιασε κάποια στιγμή πέρυσι και μου είπε “δεν θα έπρεπε να δοκιμάσεις το L.Α. τώρα και να μη φοβάσαι;» είχε δηλώσει στο Andro.gr.

«Μου έδωσε την “κλωτσιά” που χρειαζόμουν να αφήσω τη σιγουριά που είχα στο Λονδίνο και να αρχίσω μια καινούργια εξερεύνηση. 

Και του είμαι ευγνώμων, γιατί μέσα σε λίγους μήνες έχω μάθει για τον εαυτό μου όσα δεν έμαθα όλα τα τελευταία χρόνια. 

Άσε που ο καιρός εκεί μοιάζει περισσότερο με τον καιρό στην Ελλάδα από εκείνον του Λονδίνου…», είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη η Μελία Κράιλινγκ.

H Μελία Κράιλινγκ από πολύ νεαρή ηλικία είχε εκδηλώσει την αγάπη της για τον χορό και στην συνέχεια για την υποκριτική, ο φόβος της αποτυχίας όμως την είχε εγκλωβίσει με αποτέλεσμα να σαμποτάρει το μέλλον της όπως είχε δηλώσει και η ίδια σε μία από τις εξομολογήσεις της.

«Σταμάτησα να χορεύω επαγγελματικά περίπου 6 χρόνια πριν γιατί τραυματίστηκα.

Ωστόσο το είδος του χορού που πάντα με ενδιέφερε ήταν αυτό που είχε θεατρικές προεκτάσεις και έτσι η στροφή μου στην ηθοποιία ήταν αρκετά φυσική αν και αντιστάθηκα στην αλλαγή αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανά γιατί φοβόμουν.

Όχι την αποτυχία, αυτό δεν με έχει σταματήσει ποτέ. Πιστεύω ειλικρινά ότι οι αποτυχίες, ακόμη και οι μεγάλες, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι προσπάθησες πολύ.

Μάλλον φοβόμουν την επιτυχία γιατί κάτι τέτοιο θα μου στερούσε την δυνατότητα να αρνηθώ την στροφή στην ηθοποιία ακόμη και αν διαπίστωνα στην πορεία ότι δεν ήταν κάτι που μπορούσα να αγαπήσω όσο τον χορό. 

Έτσι είχα εγκλωβιστεί στην παράξενη προσπάθεια του να σαμποτάρω ένα μέλλον που δεν είχε καν ξεκινήσει ακόμη» είχε πει στον ιστότοπο jenny.gr και τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μιχελάκου.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Η Μελία Κράιλινγκ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο μικρού μήκους Room to Forget το 2011. 

Στον γερμανόφωνο κόσμο έγινε γνωστή για τον ρόλο της στο ιστορικό δράμα The Borgias με τον Τζέρεμι Άϊρονς. 

Τον Δεκέμβριο του 2012 εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη Rosamunde Pilcher και επανέλαβε τον χαρακτήρα της στο The Other Wife. 

Από τότε έχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και σειρές, ενώ οι θαυμαστές της αναμένουν την εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά Emily In Paris που έρχεται τον Δεκέμβριο.

Μελία Κράιλινγκ – Η αγάπη για την Ελλάδα

Η Μελία Κράιλινγκ τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει στην Ελλάδα για να επισκέπτεται τη μητέρα της και για να απολαμβάνει τις διακοπές της, παράλληλα όμως, δεν έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή μόνιμα στην πατρίδα της.

«Φυσικά και θα το ήθελα. Όταν μου πρότειναν την ταινία του Παντελή Βούλγαρη, το «Τελευταίο Σημείωμα», ήρθα σε χρόνο μηδέν και με μεγάλη χαρά. 

Για μένα το δύσκολο είναι ότι δεν βρίσκομαι εδώ, δεν σπούδασα εδώ και άρα κάπως διακόπτεται ο ρυθμός γνωριμιών και εξελίξεων.

Αλλά πιστεύω ότι το ελληνικό σινεμά και το ελληνικό θέατρο είναι από τα ωραιότερα στον κόσμο. Και θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε τόσο ενδιαφέρουσες δουλειές. 

Είναι και θέμα timing όλα αυτά κάπως. Δηλαδή να μπορώ να κάνω την δουλειά μου στην Αμερική και να μπορώ να έρχομαι και εδώ. 

Δυστυχώς, δεν είναι και δίπλα το L. A. με την Αθήνα. Εγώ πάντα δυσκολεύομαι στα πρακτικά, όχι στην θέληση» είχε δηλώσει στον Πάρη Κορμάρη και τον ιστότοπο asisters.gr.

Φωτογραφίες της από την Ελλάδα

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images, Instagram


epirusblog.gr
5 of 5
Μελία Κράιλινγκ – Emily in Paris: Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή ηθοποιός με ρόλο «κλειδί» στην 3η σεζόν της σειράς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7403685000382655989
item