Christina Aguilera: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ

Η Christina Aguilera θα είναι η επόμενη ποπ σταρ, της οποίας η ζωή θα γίνει ντικιμαντέρ.

Σύμφωνα με το Deadline, η Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ, μαζί με τον Λίο Σκοτ, είναι εκείνη που θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Christina Aguilera από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ως σταρ της Disney, πριν από την εφηβεία και θα φτάνει έως και τη σημερινή εποχή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Deadline» το κοινό θα παρακολουθήσει πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Το σενάριο θα «βουτήξει» βαθιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της, προσφέροντας ένα πορτρέτο τόσο της καλλιτέχνιδας, όσο και των μελών της οικογένειάς της.  

Η παραγωγή της ταινίας Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Deadline το κοινό θα παρακολουθήσει πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Το σενάριο θα «βουτήξει» βαθιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της, προσφέροντας ένα πορτρέτο τόσο της καλλιτέχνιδας, όσο και των μελών της οικογένειάς της.  

Η παραγωγή της ταινίας Aguilera πραγματοποιείται τους τελευταίους 18 μήνες, με τους κινηματογραφιστές να ακολουθούν την τραγουδίστρια στα διάφορα ταξίδια και γεγονότα της ζωής της. 

Η τραγούδιστρια θα συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα έδωσε πρόσβαση στην ιστορία της ζωής της και στο αρχείο της, στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Christina Aguilera: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3187069387166042945
item