Οι Christian Louboutin, Jean-Paul Gaultier και Olivier Rousteing στην Ελλάδα - Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής;

Στην Ελλάδα βρίσκονται ο κορυφαίος shoe designer και δημιουργός του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, ο iconic σχεδιαστής Jean Paul Gaultier και ο creative director του οίκου Balmain Olivier Rousteing.

Ο λόγος της επίσκεψής τους στη χώρα μας ήταν το δεύτερο διεθνές συνέδριο της Vogue Greece «Change Makers – Fashion: The Road Ahead».

Οι τρεις σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας το βράδυ της Τρίτης 8/11 έδωσε το παρών στο συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και φυσικά το govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών.

Στο συνέδριο «Change Makers – Fashion: The Road Ahead» ο Christian Louboutin, ο Jean Paul Gaultier και ο Olivier Rousteing και άλλες σημαντικές προσωπικότητες όπως η ηθοποιός και ακτιβίστρια Sarah Rafferty μίλησαν για τη μόδα και μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες, ανοίγοντας νέου ορίζοντες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στο δεύτερο διεθνές συνέδριο της Vogue Greece «Change Makers – Fashion: The Road Ahead» βρέθηκαν η Μιμή Ντενίση, η Χριστίνα Πολίτη, η Άννα Βίσση, η Έλενα Γαλύφα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Άντζελα Γκερέκου, ο Al Giga, η Όλγα Φαρμάκη κ.α.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι Christian Louboutin, Jean-Paul Gaultier και Olivier Rousteing στην Ελλάδα - Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2595571705187871511
item