Cher: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της

Η Cher θέλησε να δώσει την απάντησή της στα σχόλια που δέχεται σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της.

Η σχέση της 76χρονης τραγουδίστριας με τον Alexander Edwards, γνωστό και ως «AE», έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό, με τους χρήστες του διαδικτύου να την κατακρίνουν που βγαίνει με έναν άνδρα που έχει τα μισά της χρόνια.

Προκειμένου να υπερασπιστεί τη σχέση τους και την επιλογή της, η Cher έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και χρησιμοποίησε μια φράση του αγαπημένου της.

«Στα χαρτιά μοιάζει περίεργο ακόμα και σε εμένα. Ο ΑΕ λέει πως η αγάπη δεν γνωρίζει από μαθηματικά», έγραψε η Cher, με τους θαυμαστές της να την υποστηρίζουν στα σχόλια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου τον περασμένο Οκτώβριο και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η σταρ, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

«Είναι κάτω από 36. Εκείνος με κυνήγησε, μέχρι που βρεθήκαμε κάπου στη μέση. Είναι ο σταθερός της υπόθεσης κι εγώ εκείνη που αλλάζει συνεχώς. Αγαπιόμαστε. Κυρίες μου, μην τα παρατάτε ποτέ», είχε δηλώσει.

 


epirusblog.gr
5 of 5
Cher: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7629637242037566036
item