Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός;

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έκαναν βραδινή έξοδο και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

0021 MIXALIS IATROPOYLOS NIKOS ORFANOS 14112022

Το ζευγάρι κομψά ντυμένο πήγε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άσπρο Πιάτο». 

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρι της σόουμπιζ και ο ερχομός των παιδιών τους, τους «έδεσε» ακόμα περισσότερο.

0012 LEFTERIS OANTAZIS APOSTOLIS TOTSIKAS ROYLA REVI 14112022

«Πιο πολύ βέβαια τη Ρούλα ακούω. Εκεί που εγώ δεν το ’χω σαν business, μου λέει τι πρέπει να κάνω. Μου κάνει καλό γιατί έχω και ένα δεύτερο κριτήριο. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. 

Την εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί το ξέρει πάρα πολύ καλά το “παιχνίδι”. Το ίδιο άνετος νιώθω πάντα με όλους, απλά με τη Ρούλα το πάμε στα άκρα. 

Καλά, όχι ότι με τους άλλους δεν το κάνω. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο έτσι κι αλλιώς. Με τη Ρούλα όμως είναι πιο cool τα πράγματα.

0006 APOSTOLIS TOTSIKAS ROYLA REVA 14112022Το χιούμορ είναι το Α και το Ω στη σχέση μου με τη Ρούλα. Δεν μπορώ ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ πιστεύω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. 

Με τη Ρούλα γελάμε πολύ. Καταρχάς είναι έξυπνη.

0016 MIALIS IATROPOYLOS ALEXANDROS THANOS GRIVAS MPALAMOTIS 14112022Είναι όμορφη, φιλοσοφημένη. Είναι ένα σταθερό πάτημα για μένα που φεύγω από τις ράγες. Είναι ο άνθρωπός μου, οπότε αυτό τα λέει όλα. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα. Είναι σημαντικό με τον άνθρωπό σου, γιατί είναι αμοιβαίο αυτό, να υπάρχει αυτή η σχέση», έχει πει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4970951169521025236
item