Ειρήνη Στεριανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου»

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειρήνη Στεριανού

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Δεν είχα καταλάβει να γίνεται bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και τους κριτές δεν τους βλέπαμε πολύ, τους βλέπαμε μόνο στη διαδικασία αποχώρησης στο πλατό. 

Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου, γιατί και εγώ βίωνα bullying γενικότερα από τους κριτές αλλά συγκεκριμένα και από την Ηλιάνα τότε. 

Ήταν εκείνη που μου είχε πει όχι στην audition και μετά ήταν πάντα η πιο αυστηρή και επικριτική μαζί μου.

f1 11

Το σχόλιο που μου είχε κάνει, ότι βλέπει μόνο δυο στήθη, ήταν άσχημο. Δε το λες έτσι σε κάποιον, προσπαθείς να το πεις λίγο πιο ευγενικά για να μην πληγώσεις. 

Είχα δει στην audition ότι σχολίαζε το στόμα μου… Σε μια φωτογράφηση που τα είχα πάει πιο καλά από όλες τις κοπέλες και ήμουν στην τριάδα, είδε τη φωτογραφία μου και είπε, “χμ, θα το δούμε αυτό”. 

Ίσως επειδή το βίωνε και εκείνη, να ήθελε κάπου να ξεσπάσει όλη αυτή την πίεση που δεχόταν και να την έβγαζε σε κάποιες κοπέλες. Εγώ το βίωσα αυτό».

eirini sterianou 274805575 310889587770409 3396839449708510061 n

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν είχα ακούσει κάτι για κάποιο πρόβλημα υγείας. Οφείλω όμως να πω ότι ήταν πολύ επαγγελματίας. Ερχόταν πάντα πρώτη. 

Θεωρώ ότι η πίεση που ένιωθε ήταν από την κριτική επιτροπή γιατί η παραγωγή ήταν πολύ καλή με την Ηλιάνα και πάντα έλεγαν πολύ καλά λόγια για εκείνη… Στα διαλείμματα υπήρχε μια παγωμάρα. 

Δεν έχω δει να κάνουν πλάκα. Εκτός από τον κύριο Μπράτη και την κυρία Καγιά που γνωριζόντουσαν χρόνια. Η Ηλιάνα ήταν λίγο πιο κοντά με τον Σκουλό».


epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Στεριανού για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ίσως αυτό που βίωνε να εξηγεί και αυτό που έβγαζε πάνω μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1350654754598402297
item