Μαρία Καρλάκη – Βλάσσης Χολέβας: Τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδό τους

Τι τρέχει με τη Μαρία Καρλάκη και τον Βλάσση Χολέβα; Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την όμορφη τραγουδίστρια και τον γοητευτικό σχεδιαστή μόδας να τα λένε τετ α τετ στο opening season party του εστιατορίου Αμμος live στον Αλιμο. 

Λεπτομέρεια που (ίσως να) κάνει τη διαφορά; Η Μαρίνα Πατούλη, με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση εκείνος, έλαμψε διά της απουσίας της το εν λόγω βράδυ!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης και η σύζυγός του Ελένη υποδέχτηκαν, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο, στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο που θέλησαν να συνδυάσουν το καλό φαγητό με τη ζωντανή ελληνική μουσική, σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. 

Ανάμεσά τους ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και η Μαρία Καρλάκη και ο Βλάσσης Χολέβας, οι οποίοι μπορεί να έφτασαν χώρια, αλλά πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί, κουβεντιάζοντας σε πολύ φιλικό κλίμα. 

Η μεταξύ τους οικειότητα, ωστόσο, λειτούργησε ως αφορμή για να ακουστούν σχόλια για τη φημολογούμενη σχέση του σχεδιαστή με τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία έλειπε από το πλευρό του το εν λόγω βράδυ. «Τι έγινε; Χώρισαν και τώρα φλερτάρει με την Καρλάκη;» αναρωτήθηκαν κάποιοι.

2 Ελένη Γκουγκούση Ζήνα Κουτσελίνη Βάνα Μπάρμπα

Ως γνωστόν, η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας συνεργάζονται επιχειρηματικά στη Μύκονο, ενώ πριν από δυο μήνες περίπου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τους έδειχναν να ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά σε παραλία του κυκλαδίτικου νησιού

Οι ίδιοι, πάντως, δεν έχουν απαντήσει ευθέως για το αν πράγματι είναι ζευγάρι, με τη Μαρίνα να δηλώνει παλαιότερα πως, αν έβαζε έναν τίτλο στη σχέση τους, αυτός θα ήταν «πάθος για τη μόδα», σημειώνοντας μάλιστα πως «δική της είναι η ζωή και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν». 

Τώρα, όμως, ο Βλάσσης εθεάθη με άλλη, πολύ νεότερη και ιδιαίτερα εκρηκτική, ξανθιά: τη Μαρία Καρλάκη, η οποία είναι single. Βρε, λέτε;

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Καρλάκη – Βλάσσης Χολέβας: Τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδό τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 298802547620906439

Τα καλύτερα

item