Πρέβεζα: Σύσκεψη για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Σκανδάλη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Αθανάσιου Ανωγιάτη και κ. Κωνσταντίνου Κύρλα καθώς και του προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιου Αυδίκου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συζήτησης που προηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη λήψη απόφασης συγκρότησης διαπαραταξιακής Επιτροπής για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Νοσοκομείο αλλά και τη διεκδίκηση ανέγερσης νέου Νοσοκομείου.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν τα ζητήματα της κάλυψης θέσεων ιατρών με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, η ενίσχυση με επικουρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ο Οργανισμός του Νοσοκομείου καθώς και η διεκδίκηση πρόσθετων πόρων προκειμένου σε συνδυασμό με τη δωρεά του Ιδρύματος “Παύλος Γιαννακόπουλος” να επιτευχθεί η συνολική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η επόμενη συνάντηση της διαπαραταξικής Επιτροπής του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και θα ακολουθήσει αντίστοιχη διαδικασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σύσκεψη για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4483808411065892540
item