Νεκροί στο τζακούζι του ιαματικού λουτρού στις Σέρρες -Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την σύζυγό του

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά του Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τόσο ο 72χρονος όσο και η 70χρονη κατέληξαν από πνιγμό που έγινε στον ίδιο χρόνο, μέσα σε ατομικό χώρο (τύπου τζακούζι) στα Λουτρά.

Η Ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου διαπίστωσε ότι πέθαναν από πνιγμό, ωστόσο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι δευτερογενής αιτία θανάτου και αναζητείται ο λόγος που το ζευγάρι έχασε ταυτόχρονα τις αισθήσεις του.

Πρώτα κατέληξε η γυναίκα, μετά ο άνδρας

Σύμφωνα με το thestival.gr, πληροφορίες από ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν πως προηγήθηκε ο θάνατος της γυναίκας και ακολούθησε αυτός της συζύγου.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα κάνουν λόγο για ενδείξεις πως ο 72χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων οφείλεται σε πνιγμό.

Ωστόσο περισσότερο «φως» στις συνθήκες των θανάτων θα «ρίξουν» τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε τουλάχιστον δυο μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι, στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι, το οποίο θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο, ενώ η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεωτέρας για λόγους ασφαλείας.

Δήμαρχος Σιντικής: Αναμένουμε το πόρισμα της Αστυνομίας

«Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη, καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα» δήλωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. 

Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι, αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια, όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. 

Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα, αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν, τους εντόπισαν μαζί νεκρούς», είπε ο δήμαρχος Σιντικής.

Σημείωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό.

«Όλα δούλευαν κανονικά, και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές», κατέληξε ο Φώτης Δομουχτσίδης, μιλώντας στο GRTimes.


epirusblog.gr
5 of 5
Νεκροί στο τζακούζι του ιαματικού λουτρού στις Σέρρες -Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την σύζυγό του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 315092220072995317

Τα καλύτερα

item