Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον χωρισμό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια κι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί.

Όπως ήταν επόμενο την ρώτησαν για τον Πάνο Βλάχο με εκείνη να μην κρύβει την αμηχανία της.

«Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» απάντησε: «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

«Δε με φωνάζουν πια με το όνομα του ρόλου μου από τη Μουρμούρα. Δεν επιδιώκω την παρουσίαση. Δε μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω και εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά. 

Μόλις έκανα μια ταινία στην Αμερική και γύρισα. Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες για διεθνή καριέρα» τόνισε επίσης η ηθοποιός.

Μετά το τέλος των δηλώσεών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα του Happy Day πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με την ηθοποιό μάλιστα να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της.

«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. 

Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλήepirusblog.gr
5 of 5
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον χωρισμό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8678443630866850056
item