Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον τετράποδο φίλο τους

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας εξακολουθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) 

Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρόσφατα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις εξόδους τους στη Γλυφάδα.

Οι δυο τους εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό βγήκαν να απολαύσουν την βόλτα τους, έχοντας παρέα τον τετράποδο φίλο τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Βόλτα στη Γλυφάδα με τον τετράποδο φίλο τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4170524659344698075
item