Αλμα Ζωής: Μήνυμα ελπίδας από τις Παπαδοπούλου, Παππά, Δροσάκη και Βουλγαράκη

Νύφες ντύθηκαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Δανάη Παππά. Όχι όμως για να παντρευτούν τους συντρόφους τους, η πρώτη τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και η δεύτερη τον Λάμπρο Λάζαρη. Αυτό μάλλον αργεί ακόμη…

Τουλάχιστον για τη Δανάη, γιατί η Ειρήνη μπορεί και να μας τη… σκάσει τελικά, και να το κάνει κρυφά. 

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια, την οποία ενδέχεται να δούμε φέτος σε ρόλο παρουσιάστριας backstage στο ριάλιτι «The Voice», και η τηλεοπτική Θεοδώρα του «Σασμού» φόρεσαν ορισμένες καταπληκτικές ροζ νυφικές δημιουργίες από τους οίκους Fedra και Bridal Loft, στηρίζοντας έτσι την καμπάνια τους που γίνεται ακόμη μια χρονιά για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Αλμα Ζωής.

φ2 Νύφες Άλμα Δροσάκη

«Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης, υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. 

Υπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μη φοβούνται και να αντικαθιστούν τον φόβο με την πρόληψη» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση των νυφικών brands της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν, επίσης, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη και η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη, οι οποίες έλαμψαν επίσης μέσα στις ροζ νυφικές δημιουργίες, στέλνοντας κι εκείνες το μήνυμα της ελπίδας και της πίστης σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού, καθώς και το δικαίωμά τους στα όνειρά τους.

φ3 παπαδοπουλου 14

Η Λένα είναι η μόνη από τις πρωταγωνίστριες του πρότζεκτ η οποία έχει ντυθεί νυφούλα και στην πραγματικότητα, αφού στις 27 Ιουνίου 2020 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, περίπου έναν μήνα προτού φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Το εντυπωσιακό νυφικό shooting της Ελένης Βουλγαράκη, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, της Δανάης Παππά και της Λένας Δροσάκη πραγματοποίησε ο γνωστός φωτογράφος μόδας Δημήτρης Κλεάνθους, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος επιμελήθηκε το hair style των τεσσάρων κυριών και η Ρία Κανακάρη το μακιγιάζ τους.

φ4 20

Όλα τα νυφικά που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια φέρουν την υπογραφή της Φαίδρας Θεοδωρίδου και μπορεί να τα βρει κάποιος στα ατελιέ της σχεδιάστριας σε Σύνταγμα και Κερατσίνι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών, καθώς και των ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων και ημερολογίων θα διατεθούν στο Αλμα Ζωής. 

«Οραμά μας είναι ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού, αλλά ζωή με υγεία και ποιότητα» σημειώνουν οι ιθύνοντες του πρότζεκτ.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλμα Ζωής: Μήνυμα ελπίδας από τις Παπαδοπούλου, Παππά, Δροσάκη και Βουλγαράκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 224422340810000359

Τα καλύτερα

item