Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είχαμε μείνει άνεργοι με τη Μπέσσυ και έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη Μπέσσυ Μάλφα μένοντας άνεργοι.

0683 GERASIMOS SKIADARESIS MPESI MALFA 30112021.jpg

«Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε. \

Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ, έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική. 

Με τη Μπέσσυ γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. 

Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν. 

Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά.

202110231559050.6331 MALFA SKIADARESIS ME KORES 22102021 Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»: «Η παράγωγη μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο του «Μαύρου Ρόδου», είχα να επιλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και εγώ επέλεξα τον Λευτέρη. 

Ο Λευτέρης ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια, ήσυχος άνθρωπος, κάλος πατέρας, πικραμένος, χωρίς να κάνει πολλή φασαρία στη σειρά. 

Ο Λευτέρης έχει απωθήσει από τη μνήμη του το θάνατο της γυναίκας του, το έχει θεωρήσει ατύχημα και έτσι έχει ησυχάσει τη συνείδηση του για τη δίκη του ευθύνη.

0549 NIKI SKIADARESI GERASIMOS SKIADARESIS OLGA SKIADARESI 30112021

Ο Λευτέρης είχε παράλληλη σχέση με τη φίλη της γυναίκας του, έχει ένοχες που έφυγε η κόρη του, άλλα δεν ξέρει ότι η μικρή είδε το θάνατο της μητέρας της. 

Ως Λευτέρης συμπαθώ τον Πέτρο, κυρίως από συμφέρον βέβαια, γιατί βλέπω πως είναι ένας καλός γαμπρός για την Ελισάβετ. 

Ευχαριστιέμαι πολύ τις σκηνές που έχω με την «κόρη» μου, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, γιατί κλέβω ιδιωτικές στιγμές και τις βγάζω δημόσια, χωρίς να ντρέπομαι. 

Στις σκηνές με τη Φωτεινή χρησιμοποιώ τις αντιδράσεις ενός πάτερα, που έχω κάνει και εγώ με τις κόρες μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Είχαμε μείνει άνεργοι με τη Μπέσσυ και έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2996404505139716330

Τα καλύτερα

item