Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε για το λόγο που άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ρίζες” του Θανάση Ευθυμιάδη, βρέθηκε η σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

Η Άννα Δημητρίεβιτς μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της ως ηθοποιός και μοντέλο και να κάνει στροφή γίνοντας βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων.

«Γυναίκα είναι η σπείρα της ζωής. Είναι κάτι πολύ κυκλικό. Όπως μέσα στο μήνα έχει περίοδο είναι σαν να πεθαίνει και μετά να ξαναγεννιέται, έτσι η γυναίκα περνάει από πολλές μυήσεις. Από έφηβη γίνεται γυναίκα, μετά γίνεται μητέρα, μετά περνάει στην εμμηνόπαυση. Οπότε δεν βαριέται ποτέ», είπε η Άννα Δημητρίεβιτς.

Μάλιστα, η Άννα Δημητρίεβιτς τόνισε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη και αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου γυναίκες συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.

«Ο κύκλος για εμένα είναι χωριό. Είναι αυτό που μας λείπει στη μεγάλη πόλη», σχολίασε.

«Δε μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό ως μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν. 

Όσο τα παιδιά ήταν μικρά τα παιδιά, είχα γνωρίσει κι άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση, που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε, ότι δημιουργείται ένα χωριό», αποκάλυψε η Άννα Δημητρίεβιτς κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Άννα Δημητρίεβιτς μίλησε για το λόγο που άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7281113583015530733
item