Έλενα Ασημακοπούλου: «Πήγα σε κάστιγνκ για τον Γιώργο Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού και έφυγα»

Η Έλενα Ασημακοπούλου μιλά για το διαζύγιό της, τα επαγγελματικά της βήματα και ένα περιστατικό που της συνέβη σε κάστιγνκ εκπομπής.

Η Έλενα Ασημακοπούλου συνεργάζεται αυτόν τον χειμώνα με τη Νικόλ Παναγιώτου, σχεδιάζοντας μία νέα κολεξιόν παπουτσιών, ενώ την ίδια ώρα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη». 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Φέτος έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο καστ ηθοποιών στον ΣΚΑΪ, στην Άγρια Γη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί και δουλεύω σε ένα σήριαλ στο οποίο νιώθω και περνάω καλά αλλά κάνω κι αυτό το διαφορετικό που ήθελα πολλά χρόνια να δείξω» δηλώνει η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Έχω περάσει από κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού κι έφυγα» αποκαλύπτει στη συνέχεια η ηθοποιός και προσθέτει: «Κατέβηκα στο πλατώ, ενώ είχα πει εξ αρχής ότι ναι θα έρθω, και τελικά δεν το έκανα ποτέ το κάστιγνκ».

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε και για το διαζύγιό της από τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, το οποίο δημοσιοποίησε το περασμένο καλοκαίρι. «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι έγινε και τότε. 

Ο χωρισμός είχε προέλθει μήνες πριν, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για τη μικρή. 

Είχαν κλείσει τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που να την πληγώσει. Πάντα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως για το παιδί».

Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πώς πήρε την απόφαση να χωρίσει;

«Έχουμε τυπικές σχέσεις, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες ημέρες τον μήνα για να δει το παιδί. 

Δεν ήταν σίγουρα τυχαίο ότι απείχα επαγγελματικά όσο ήμουν παντρεμένη. Το πάλεψα, είχα δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημα του γάμο μου.

Από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακοίνωσα στην κόρη μου ότι χωρίζουμε» δηλώνει η ηθοποιός, ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι σίγουρη εάν μπορεί να προχωρήσει άμεσα στο επόμενο προσωπικό της βήμα.



epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Ασημακοπούλου: «Πήγα σε κάστιγνκ για τον Γιώργο Λιάγκα, έπαθα κρίση πανικού και έφυγα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6167718472096200476
item