«Καλάθι του Νοικοκυριού»: Διορθωτική ΚΥΑ ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης -Ποιες αλλαγές θα περιλαμβάνει

Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εκδώσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Σκάι, μεταξύ των διορθώσεων περιλαμβάνονται μεγαλύτερες ταμπέλες στα προϊόντα καθώς και ενέργειες για τη διασφάλιση της επάρκειας των προϊόντων.

Ενθαρρυντική η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής

Επίσης ο υπουργός σημείωσε ότι η πρώτη βδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική, ενώ πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου θα παρακολουθούνται οι τιμές των προϊόντων ανά εβδομάδα.

Ταυτόχρονα προανήγγειλε συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών τροφίμων, αφού όμως πρώτα - όπως είπε - λάβει τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός, μετά από νέα επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ στην Δ. Αθήνα έγραψε: «…Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε την σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων».epirusblog.gr
5 of 5
«Καλάθι του Νοικοκυριού»: Διορθωτική ΚΥΑ ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης -Ποιες αλλαγές θα περιλαμβάνει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 660299110526746032
item