Μήτογλου για τη γιατρό των διασήμων: «Με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από Ρωσία»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο της μήνυσης του Ντίνου Μήτογλου εναντίον της 48χρονης γιατρού που συνελήφθη για χορήγηση παράνομων σκευασμάτων.

Η γιατρός, η οποία συνελήφθη στην Αττική, κατηγορούμενη ότι χορηγούσε αναβολικά σε αθλητές και διάσημους, φέρεται να υποσχόταν μια σειρά από «θαύματα» που έκαναν τα φάρμακα, όπως τη «θεραπεία» τραυματισμών ή την αύξηση της λίμπιντο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η 48χρονη γιατρός πραγματοποιούσε ενέσιμες θεραπείες για αποκατάσταση τραυματισμών, ενίσχυση αθλητικών επιδόσεων, του ανοσοποιητικού συστήματος, ακόμα και για την αύξηση της λίμπιντο, αλλά και την καταπολέμηση της γήρανσης.

Μάλιστα, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου φέρεται να κατέθεσε ότι του πρότεινε σκεύασμα αμφιβόλου ποιότητος και εκτός εγκεκριμένης λίστας του ΕΟΦ.

«Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. 

Μετά από σχετική ερώτησή μου, η ίδια μού απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο καθάρισμα του οργανισμού μου» είπε ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του εκάστοτε πελάτη είτε στο σπίτι της.


epirusblog.gr
5 of 5
Μήτογλου για τη γιατρό των διασήμων: «Με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από Ρωσία»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2840253166331406742
item