Λαμπερή πρεμιέρα για τους Ρέμο – Γαρμπή

Επίσημη πρώτη για τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή, με λαμπερά, ερωτευμένα ζευγάρια στα πρώτα τραπέζια, αλλά και δύο πρώην κολλητές να αποφεύγουν η μία την άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

3 Νικολέτα Σερέτη

Η πρεμιέρα των δυο σταρ του λαϊκού πενταγράμμου στο Nox ήταν, δίχως αμφιβολία, από τα πλέον κοσμικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου, με πολλούς celebrities να σπεύδουν να τους απολαύσουν μαζί on stage, κάτι που είχε να συμβεί περίπου 25 χρόνια!

7835 THODIRIS FERIS YVONNE BOSNJAK XARIS SIANIDIS MATINA ZARA 6112022 Φυσικά ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος συνδέεται με πολύχρονη στενή φιλία με τον Ρέμο, δεν γινόταν να λείπει

Ο ολυμπιονίκης συνοδευόταν από τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα, σε μια κοσμική έξοδο που έκρυβε μάλιστα κι έναν συμβολισμό. 

Τι εννοούμε; Το ζευγάρι είχε κάνει πέρυσι, τέτοια εποχή, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πάλι στην πρεμιέρα του Ρέμου, στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί. Φαίνεται, λοιπόν, πως τους πήγε γούρι!

1 Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα

8 Ματίνα Ζάρα

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε επίσης την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, την οποία κρατούσε τρυφερά από το χέρι ο αρραβωνιαστικός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι απέφυγε οποιαδήποτε συναναστροφή με την πρώην κολλητή της Ιωάννας, Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βρέθηκε επίσης στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τον πρώην συμπαίκτη της στο «Survivor» και νυν σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Αλεξάνδρου Ιωάννα Τούνη

Οι δυο γυναίκες σχεδόν δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην πλησιάσουν καν η μία την άλλη. 

Παρόντες στην επίσημη πρώτη του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με την αγαπημένη του, το μοντέλο Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και αρκετούς μήνες, ο Γιώργος Πρίντεζης με τη σύζυγό του Στέλλα Κωστοπούλου και βέβαια η κουμπάρα του Ρέμου, Μαρία Μπεκατώρου, που συνοδευόταν από τον άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

9 Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

6275 SPIROS MARTIKAS VRISIIDA ANDRIOTOY ARISTOMENIS GIANOPOYLOS 5112022 7998 ANTONIS REMOS 6112022 7520 KETI GARMPI ANTONIS REMOS 7112022

epirusblog.gr
5 of 5
Λαμπερή πρεμιέρα για τους Ρέμο – Γαρμπή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2353192810779519690
item