Πριν ντυθεί νυφούλα χώρισε και μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι

Πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισε και αποφάσισε να αλλάξει σπίτι. Νέες παραστάσεις και νέες αναμνήσεις θέλει να δημιουργήσει.

202111271012420.7877 DIMITRA ALEXANDRAKI 26112021

Καινούργια ζωή για την (εργένισσα και πάλι!) Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μετά τον χωρισμό της από τον (άγνωστο X) αγαπημένο της, Δημήτρη, λίγο πριν από τον γάμο τους, το γνωστό μοντέλο ξέσπασε σε δάκρυα χαράς ανακοινώνοντας στους διαδικτυακούς φίλους του μια μεγάλη αλλαγή που έκανε στην προσωπική του ζωή: ότι… μετακόμισε! 

Οχι, φυσικά, σε άλλη χώρα, για να δικαιολογείται τέτοιο ξέσπασμα.

3210 ALEXANDRA PANAGIOTAROY DIMITRA ALEXANDRAKI 1272020

Η χωρισμένη Δήμητρα πήγε απλώς σε καινούργιο σπίτι, πιθανότατα για να ξεχάσει τον πρώην της, τον οποίο δεν είδαμε και ποτέ, αφού -όπως μας είχε εξηγήσει πολλάκις- εκείνος έβγαζε φλύκταινες στο άκουσμα της λέξης «δημοσιότητα».

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου να έρθω πριν από λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του.

Ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας. 

Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα!» ανακοίνωσε σε ένα πρώτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ούσα μέσα στην τρελή χαρά! 

Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με ένα δεύτερο βίντεο, τούτη τη φορά με κλάματα, που, όπως διευκρίνισε, ήταν επίσης από τη χαρά της. «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. 

Παιδιά, αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, από την ψυχή μου. Σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε» σχολίασε.

epirusblog.gr
5 of 5
Πριν ντυθεί νυφούλα χώρισε και μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3740485603428104967
item