Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: Νιώθω οργή και απογοήτευση, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια

«Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση» λέει οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά μετά τα όσα σοκαριστικά αποκαλύπτονται για την Κιβωτό του Κόσμου.

Θέση στην υπόθεση με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες εις βάρος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» πήρε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε μέσω του Twitter, κατακεραυνώνοντας τους ιθύνοντες και εκφράζοντας ανοιχτά την απογοήτευσή της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε την οργή της γύρω από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες, ενώ αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. 

Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρονια ίδρυσης της,πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κ υποστηριζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο.Αν οσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχυουν, νοιωθω οργή και απογοήτευση.
epirusblog.gr
5 of 5
Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: Νιώθω οργή και απογοήτευση, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7130402866175696416
item