Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι δύο διαρρήκτες που ψέκαζαν με υπνωτικό τα θύματά τους και τους έκλεβαν

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων διαρρηκτών, που ψέκαζαν τα θύματα τους με υπνωτικό, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της διακεκριμένης κλοπής, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι κλοπές φέρεται να τελέστηκαν στη Θεσσαλονίκη από τις 22 Ιουνίου 2022 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων διαρρηκτών που ψέκαζαν με υπνωτικό τα θύματά τους: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 49χρονου αλλοδαπού και 44χρονου ημεδαπού, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της διακεκριμένης κλοπής, που τελέστηκε από περισσότερους από δύο που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από 22-07-2022 έως 23-09-2022 (Σχετ. το από 24-09-2022 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τους:

(επ.) KOLI (ον.) ANED του Anvi και της Donika , γεν. 1973, στην Αλβανία,

KOLI ANED του Anvi και της Donika, γεν. 1973, στην Αλβανία,KOLI ANED του Anvi και της Donika , γεν. 1973, στην Αλβανία

(επ.) ΓΚΟΓΚΑ (ον.) Χρηστάκη του Λάμπη και της Αγγελικής, γεν.1978, στην Αλβανία

ΓΚΟΓΚΑ Χρηστάκη του Λάμπη και της Αγγελικής, γεν.1978, στην Αλβανία
ΓΚΟΓΚΑ Χρηστάκη του Λάμπη και της Αγγελικής, γεν.1978, στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328 και 2310-388320 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 18-02-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι δύο διαρρήκτες που ψέκαζαν με υπνωτικό τα θύματά τους και τους έκλεβαν
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7594237107598896081
item