«Αγνώριστη» η Ζιζέλ μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι – Η εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία (βίντεο)

Μετά τη δύσκολη περίοδο που έζησε, λόγω του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για την ίδια και τα παιδιά της.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία έφυγε για διακοπές με τα δύο της παιδιά στην Κόστα Ρίκα και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δείχνει εντελώς αλλαγμένη.

Η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε εντυπωσιακή γυναίκα που μεσουράνησε στις πασαρέλες της τελευταίας δεκαετίας.

Δημοσίευμα της People Espanol ανέφερε πως η Ζιζέλ φαίνεται να έχει πάρει δύο ή τρία κιλά, ενώ τόνισε πως το μοντέλο δείχνει παντελώς ατημέλητο, πράγμα στο οποίο δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές του.

Όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι ήταν μια τραυματική εμπειρία για εκείνη.

Μετά από 13 χρόνια γάμου, Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα και όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα και δυο τους, επεξεργάζονταν τους όρους που θα έθεταν.

Με νέες δηλώσεις του ο Τομ Μπρέιντι, τόνισε ότι δεν υπήρξε κακία μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι σήμερα, το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, διατηρεί φιλικές σχέσεις. 

Ο άσσος του NFL κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let’s Go!», αφιέρωσε λίγα λεπτά και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο Μπρέιντι δεν αναφέρθηκε με το όνομα της Ζιζέλ, όμως με τα λεγόμενά του, άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

epirusblog.gr
5 of 5
«Αγνώριστη» η Ζιζέλ μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι – Η εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2651875272741062097
item