Αυτά είναι τα κλασσικά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στις διακοπές

Διακοπές σημαίνει χάλαρωση, ηρεμία, ελευθερία όμως πολλές φορές τα ζευγάρια κάνουν τα λάθη που θα δούμε παρακάτω και πολλές φορές φτάνουν έως και τον χωρισμό. 

Δείτε ποια είναι αυτά ώστε να τα αποφύγετε και να πέρασετε όμορφες και ήρεμες διακοπές.

Η απουσία ιδιωτικού χώρου

Είναι ωραία να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλο. Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Το να βρεθείς σε κάποιο ξεχασμένο χωριουδάκι, σε δωμάτιο 1×1, με τουαλέτα χωρίς ηχομόνωση μπορεί να σκοτώσει τον ερωτισμό -και καταλαβαίνεις τους λόγους: ήχοι και οσμές. Μήπως να διαλέγατε κάτι άλλο;

Η παγίδα του σεξ

Eδώ υπάρχουν δύο σκέλη: (α) το ψυχολογικό και (β) το πρακτικό. Στο πρώτο κομμάτι, οι μεγάλες προσδοκίες μπορούν να φέρουν μεγάλες αποτυχίες όταν εισέρχεται ο παράγοντας κούραση στην εξίσωση. 

Ενώ στο δεύτερο, σε περίπτωση που ταξιδεύετε στο εξωτερικό, καλό είναι να πάτε με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. 

Για παράδειγμα: λίγη περισσότερη τρυφερότητα στη Μέση Ανατολή μπορεί να σας βρει δεμένους με χειροπέδες για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Οι τρομερές ευκαιρίες του ίντερνετ

Όταν κλείνεις δωμάτιο (γιατί περιμένουμε από εσένα να το κάνεις) καλό είναι να το ψάχνεις λιγάκι περισσότερο. 

Γιατί το να κλείσεις την πρώτη εξωφρενικά φτηνή -τόσο φτηνή που καταντάει ύποπτη- ευκαιρία που θα βρεις έχεις τους κινδύνους της. 

Διότι αν φτάσουμε στο μέρος και το δωμάτιο είναι πολύ διαφορετικό από ότι μας υποσχέθηκες, δεν θα το πάρουμε και πολύ καλά. Κατάλαβες;

Η καταραμένη πείνα

Όταν πεινάμε νευριάζουμε, κι εμείς κι εσείς. Επειδή λοιπόν στις διακοπές βγαίνουμε εκτός καθημερινών ρυθμών, καλό είναι το στομάχι να παραμένει γεμάτο. Κι όχι να γίνονται δύο γεύματα με διαφορά 12 ωρών. 

Διότι τα νεύρα στο ενδιάμεσο μπορεί να είναι τόσα, ώστε να φέρουν ομηρικούς τσακωμούς. Και να καταστρέψουν μια ωραιότατη κατά τα άλλα μέρα.

Το τρίτο πρόσωπο

Πολλές φορές στις διακοπές μπορεί να γνωρίσουμε κάποιον/κάποια που να ταιριάζουμε πολύ για να κάνουμε παρέα. 

Απλά καλό είναι να μην εκδηλώσεις (ή να εκδηλώσουμε) παραπάνω ενδιαφέρον από όσο ορίζουν οι άγραφοι κανόνες των σχέσεων. Γιατί δε θέλει πολύ για να αρχίσουν οι ζήλιες. Και ξέρεις «ζήλιες=καταστροφή διακοπών».

Ο χωρισμός

Και το κερασάκι στην τούρτα. Πολλές φορές, πολλά από όσα σου γράψαμε, συμβαίνουν. Ένας συνδυασμός των ως άνω παραγόντων αρκεί για να δημιουργήσει ένταση. Η οποία αν δεν καλμάρει φέρνει έκρηξη. Που πολύ συχνά οδηγεί σε χωρισμούς.


epirusblog.gr
5 of 5
Αυτά είναι τα κλασσικά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στις διακοπές
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8720873177502016762
item