Άρτα: Με επιτυχία το Διήμερο Κλασικής Μουσικής από τους Φίλους του Βιβλίου

Σε μία άψογη διοργάνωση, ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Βιβλίου Άρτας” πρόσφεραν στους αρτινούς ένα διήμερο αφιερωμένο στη κλασική μουσική.

Με τη στήριξη του Δ. Αρταίων, ο Σύλλογος κάνει την αρχή διοργανώνοντας το 1ο Διήμερο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής, φιλοδοξώντας η εκδήλωση αυτή να καταστεί θεσμός και να γίνει η πόλη πόλος έλξης των φίλων της κλασικής μουσικής αλλά και καλλιτεχνών με διεθνή φήμη όπως είναι και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου με ρεσιτάλ πιάνου από τον κορυφαίο έλληνα πιανίστα Δημήτρη Τουφεξή και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού από την πολυβραβευμένη ελληνίδα υψίφωνο Ελένη Καλένος

Την κα Καλένος συνόδευσε στο πιάνο ο Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θανάσης Τρικούπης.

Ήταν ένα διήμερο που αγκαλιάστηκε ένθερμα από τους αρτινούς που γέμισαν την αίθουσα “Διώνη” του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Αρταίων “Κ. Βάγιας” και απόλαυσαν τους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Με γνώμονα τη πολιτιστική προσφορά στη πόλη της Άρτας, ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Βιβλίου” προσφέρει για μία ακόμη φορά εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής ανοίγοντας το δρόμο για πολλές ακόμη.

       

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με επιτυχία το Διήμερο Κλασικής Μουσικής από τους Φίλους του Βιβλίου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5698283267689462100

Τα καλύτερα

item