Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη τοποθέτηση για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί και να απαντήσει δημόσια σχετικά με τα άνευ προηγουμένου σχόλια στο Twitter.

Μία μεγάλη κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τα σχόλια της δημοσιογράφου στο «Πρωινό» μετά τη συνέντευξη της παρουσιάστριας στην Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί και να απαντήσει δημόσια σχετικά με τα άνευ προηγουμένου σχόλια στο Twitter, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. 

Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά. 

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. 

Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν.

Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Έπειτα η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι δεν θέλει να αναφερθεί στη Μαρία Κοντομηνά εξηγώντας: «Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους. 

Είναι προσβολή, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο ξεχωριστός και δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. 

Πάντα μου έλεγε να δουλεύω με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

To πρωί της Πέμπτης (10/11) ο Κώστας Τσουρός μετέφερε, επίσης, δηλώσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη σημειώνοντας ότι η δημοσιογράφος είναι πολύ στενοχωρημένη.

«Μίλησα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τη ρώτησα γιατί πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 2:48 τη νύχτα.

Αρχικά μου είπε η Φωτεινή ότι την πήρε τη νύχτα γιατί εκείνη την ώρα έγραψε τα tweets η Κωνσταντίνα και γι’ αυτό την πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και θα σας μεταφέρω ακριβώς τα λόγια της Φωτεινής, ποια είναι η αντίδρασή της για όλο αυτό που συμβαίνει». 

Έπειτα συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος: «Μου είπε ότι “εκείνη την ώρα που τα έγραφε την πήρα. Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα δημόσια, όπως έκανε και αυτή. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. 

Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου”. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη σε όλο αυτό που γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. Αυτά ήταν τα λόγια που μου μετέφερε η ίδια».

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη τοποθέτηση για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8759769067257709895

Τα καλύτερα

item