Λήξη για το ειδύλλιο Τζόνι Ντεπ-Ζοέλ Ριτς...Το ζευγάρι δεν βγαίνει πλέον

Έληξε σύντομα το ειδύλλιο του Τζόνι Ντεπ με την Ζοέλ Ριτς.

Τον Σεπτέμβριο έγινε για πρώτη φορά γνωστό το ειδύλλιο ανάμεσα στον σταρ και τη δικηγόρο, με μια πηγή από το περιβάλλον του Ντεπ να επιβεβαιώνει πως η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή, αλλά και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι κι απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.


Βέβαια, λίγες ημέρες μετά άλλη πηγή ανέφερε πως η Ζοέλ Ριτς ήθελε αποκλειστικότητα, με τον Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται στη Γαλλία, απολαμβάνοντας εκτός από το ταξίδι του και… νέες γνωριμίες.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους ήθελαν διαφορετικά πράγματα σε αυτή τη φάση της ζωής τους και η σχέση τους δεν έβγαζε κάπου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Ριτς να «πίεζε» τον ηθοποιό για σοβαρή σχέση. Μάλιστα, ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου από τον σύζυγό της, μόνο λίγες ημέρες αφού γνώρισε τον Ντεπ.

Σύμφωνα με το US Weekly, η Ζοέλ Ριτς είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άνδρα, έναν μόλις χρόνο πριν γνωρίσει τον Τζόνι. 

Αν και οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό δεν έχουν γίνει γνωστοί, προκαλεί εντύπωση η χρονική στιγμή που κατατέθηκε η αίτηση του διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται πως η δικηγόρος εκπροσώπησε τον ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της δίκης του με τη Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, την οποία και έχασε τελικά.

Ωστόσο, έδωσε το παρών στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της νέας δικαστικής διαμάχης εις βάρος της Άμπερ Χερντ στη Βιρτζίνια, προκειμένου να τον στηρίξει συναισθηματικά.

Τότε μάλιστα, η παρουσία της στο δικαστήριο είχε δημιουργήσει ερωτηματικά, δεδομένου ότι δεν είχε νομική ανάμειξη στην υπόθεση και άφηνε πίσω της δύο παιδιά και έναν σύζυγο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

epirusblog.gr
5 of 5
Λήξη για το ειδύλλιο Τζόνι Ντεπ-Ζοέλ Ριτς...Το ζευγάρι δεν βγαίνει πλέον
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6849440429996909373
item