Γ.Λιάγκας κατά Μ.Σολωμού: «Δεν είναι ωραίο να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις»

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast για την εγκυμοσύνη και τις παράλληλες σχέσεις της.

«Τότε που είχα πει για την εγκυμοσύνη ότι είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας, δεν υπήρξε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει “τι εννοεί αυτή;”. 

Υπήρχε μόνο λαϊκή κατακραυγή, με τηλεφωνικές επικοινωνίες από αγνώστους, να αποφασίζουν πόσο κακή μάνα μπορεί να είμαι. Ήταν μόνο χαστούκια αλλεπάλληλα. 

Έβλεπα στο δρόμο εγκυμονούσες, οι οποίες με κοιτούσαν περίεργα και έλεγα με μισούν. Μετά από καιρό μού έπιαναν το χέρι στο δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο”, μυστικά» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία να είμαστε με 3-4 και να μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς; Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ@@@α!»

«Αν έχεις τη διάθεση να έχεις 100 συντρόφους, θα έχεις 100 συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. 

Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της» είπε η Μαρία Σολωμού στο pod.gr.Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και σχολίασε για την ηθοποιό: «Τρικυμία εν κρανίω. 

Μαρία μου αγαπημένη, που είσαι πανέξυπνη, υπεραταλαντόυχα και πολύ ωραία γυναίκα, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει “μπιπ” τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και το ξέσκισαν. 

Όταν βγήκε ο συμπαθής Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε. Δεν είναι ωραίο, είτε είσαι άνδρας, είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις. Για το κομμάτι της εγκυμοσύνης είμαι μαζί της».

epirusblog.gr
5 of 5
Γ.Λιάγκας κατά Μ.Σολωμού: «Δεν είναι ωραίο να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7439498480963168004
item