Τέλος του κόσμου: Έγγραφα από τον Ισαάκ Νεύτων αποκαλύπτει την ημερομηνία που έχει οριστεί για την «Τελική Κρίση»

Ο Ισαάκ Νεύτων προέβλεψε πότε θα έρθει το τέλος πριν από περισσότερους από τρεις αιώνες, όπως αποκαλύπτουν χαμένες επιστολές.

Ο Ισαάκ Νεύτων ήταν ένας θρυλικός μαθηματικός της Αγγλίας,φυσικός, μαθηματικός, φιλόσοφος, αλχημιστής και αστρονόμος, αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες όλων των εποχών. 

Το βιβλίο του “Philosophiae Naturalis Principia Mathematica”, που δημοσιεύθηκε το 1687, έθεσε τα θεμέλια των νόμων της κίνησης και της παγκόσμιας βαρύτητας, τα οποία θεωρείτε οτι εισπνευστικέ από ένα μήλο που έπεσε από ένα δέντρο.

Τα “αναστημένα” έγγραφα, τα οποία ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά στο Earl of Portsmouth το 1969, αποκαλύπτουν ότι πίστευε ότι η αποκάλυψη θα έρθει ακριβώς 1.260 χρόνια μετά την ίδρυση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Σε επιστολή του 1704, που παρουσιάστηκε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ το 2007, ο Νεύτωνας χρησιμοποιεί το Βιβλίο της Βίβλου για να υπολογίσει το τέλος του κόσμου.

Το σημείωμα αποκαλύπτει μια βαθιά πνευματική πλευρά σε έναν άνθρωπο που γενικότερα θεωρείται ως αυστηρά ορθολογιστής.Δήλωσε με βεβαιότητα στις εφημερίδες της εποχής ότι ο κόσμος θα τελείωσε γύρο στο 2060, προσθέτοντας, “Μπορεί να τελειώσει αργότερα αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να πω την ακριβή ημερομηνία”.

“Δεν αναφέρω πότε θα έρθει η ώρα της κρίσης συγκεκριμένα, για να τερματίσω τις βιαστικές υποθέσεις ορισμένων που συχνά προβλέπουν το τέλος του κόσμου”

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Νεύτων δεν ήταν μοναδικός που πρόβλεψε το τέλος του κόσμου.

Ο Don Carlos Barrios δήλωσε κατά τη διάρκεια της σειράς Decoding Baqtun του Amazon Prime ότι είχε υπολογίσει επίσης μια νέα ημερομηνία για το τέλος του κόσμου με βάση το κακόφημο ημερολόγιο των Μάγια.

Το 2016 είχε δηλώσει: “Έχουμε ότι μας άφησαν πριν από χιλιάδες χρόνια. Ο επόμενος κύκλος του 13 είναι ένας κύκλος που σχετίζεται με το στοιχείο του αέρα, είναι μια επιβεβαίωση αυτών των μεγάλων κύκλων”.

“Σε αυτές τις περιόδους, από το 2012 έως το 2016, υπήρξαν επιπλοκές (φυσικές καταστροφές) και από το 2026,θα ειναι ακόμα χειρότερα “.

“Ο επόμενος κύκλος του 13 είναι ένας κύκλος που σχετίζεται με το στοιχείο του αέρα και του αιθέρα. Μέσα σε 26 χρόνια, αν η ανθρωπότητα επιζήσει όπως τώρα, θα υπάρξει μια ειδική σύνδεση μεταξύ όλων των ανθρώπων”, σύμφωνα με το ©AETOS NEWS

Library said to hold Newton’s prediction for end of world in 2060

Image by Mystic Art Design from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Τέλος του κόσμου: Έγγραφα από τον Ισαάκ Νεύτων αποκαλύπτει την ημερομηνία που έχει οριστεί για την «Τελική Κρίση»
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2611515528295938431
item