'Αρτα: Υποψήφιος πρόεδρος για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας ο Λάμπρος Ανδρέου

Για τις εσωκομματικές εκλογές της ετοιμάζεται η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Την υποψηφιότητα του για την προεδρεία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας στις προσεχείς εκλογές της 4/12/2022 ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας, Λάμπρος Ανδρέου.

Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρέου αναφέρει: «Θεωρώ υποχρέωση μου την ενασχόληση με τα κοινά και την οργάνωση μας, γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας, δίπλα στον Πρόεδρο της Οργάνωσης, Ορφέα Γεωργίου. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Οργάνωσης έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση των μελών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας για να υπογράψουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά μου. Τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη τους!

Κλείνοντας, υπόσχομαι πως τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης αλλά και της Τοπικής Οργάνωσης Άρτας, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξής μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις για το καλό του τόπου μας, καθώς η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. είναι η νεολαία της πιο υπεύθυνης πολιτικής δύναμης της χώρας μας.

Τέλος, να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια τους πρώην Προέδρους Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, Ευάγγελο Βλάχα, Αντώνη Καραμπίνα και Κωνσταντίνο Γιοβάρθη, όπου και ανδρώθηκα».


Λάμπρος Ανδρέου - Βιογραφικό


Ονομάζομαι Ανδρέου Λάμπρος, του Νικολάου και της Ευτυχίας. Γεννήθηκα στις 29 Ιουνίου 1998 στην Άρτα και κατοικώ στην Γραμμενίτσα Άρτας. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Άρτας και είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και Ολοκλήρωσα πρόσφατα τη στρατιωτική μου θητεία.

Από τα πρώτα μου φοιτητικά χρόνια ασχολήθηκα με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ. Επιστρέφοντας στην Άρτα, ασχολήθηκα ενεργά με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας όπου εξελέγην αρχικά σύνεδρος στο συνέδριο το 2019 και μετέπειτα ανέλαβα την θέση του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης.

Επιπρόσθετα, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019 εξελέγην τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Γραμμενίτσας, με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Δήμαρχου Χρήστου Τσιρογιάννη καθώς και συμμετέχω στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών, με Πρόεδρο το Νεκτάριο Καλαντζή.

epirusblog.gr
5 of 5
'Αρτα: Υποψήφιος πρόεδρος για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας ο Λάμπρος Ανδρέου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9052925498915132503
item