Αννούλα Φλωρινιώτη: «Ο πρώην άντρας μου, μου ζήτησε τα δώρα του πίσω, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα και το μονόπετρο»

«Δε φοβάμαι γενικά, απλά στεναχωριέμαι για τους γονείς μου» 

Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα  για τον χωρισμό της, τη σχέση με τον πατέρα της αλλά και την κίνηση του πρώην συζύγου της να της ζητήσει πίσω όλα τα δώρα που της είχε πάρει, ακόμη και μία θερμοκουβέρτα!

Είχαμε ορίσει δύο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Δεν θα σου πω ποιος ζήτησε να χωρίσουμε, φαίνεται νομίζω αυτό. Έπρεπε να είχα χωρίσει πάρα πολύ καιρό πριν. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν όλα μέλι-γάλα, ήταν ο ιδανικός άντρας, έτσι όπως εμφανίζονται πάντα στην αρχή. 

Δεν έγινε κάτι σοβαρό τώρα στο τέλος, απλά είχα φτάσει στο αμήν» δήλωσε για τον χωρισμό της η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω ανακουφισμένη, λες και με είχε πλακώσει μία πολυκατοικία».

«Την τελευταία φορά που χωρίσαμε, το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα δώρα του πίσω, το μονόπετρο που μου πήρε. 

Μου είπε ότι του πήρα και τη θερμοκουβέρτα και τη ζήτησε πίσω» αποκάλυψε μεταξύ άλλον για τον πρώην σύντροφό της η Αννούλα Φλωρινιώτη. «Δε φοβάμαι γενικά, απλά στεναχωριέμαι για τους γονείς μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τη δική του άποψη για τον χωρισμό κατέθεσε και ο πατέρας της, Γιάννης Φλωρινιώτης, δηλώνοντας ότι στεναχωρέθηκε αρκετά για όσα συνέβησαν και ότι ίσως οι δυο πλευρές να τα ξαναβρούν κάποια στιγμή στο μέλλον.
epirusblog.gr
5 of 5
Αννούλα Φλωρινιώτη: «Ο πρώην άντρας μου, μου ζήτησε τα δώρα του πίσω, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα και το μονόπετρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6548690490526007778
item