Από τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Μόνικα Μπελούτσι αυτές είναι οι διάσημες καμπύλες που θες να δεις – φωτογραφίες

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές; τις μελαχρινές; τις κοκκινομάλλες; ή τις γυναίκες με καμπύλες τελικά ό,τι χρώμα και αν υπάρχει στα μαλλιά! 

Μάλλον αυτό, αφού απο τις φωτογραφίες που ανασύραμε από το μεγάλο αρχείο του koolnews το μόνο που θα διαπιστώσετε είναι ότι αυτό που έχει σημασία μετριέται με καμπυλογραμμο. Και κάποιες κυρίες κυριολεκτικά τα σπάνε

Είναι διάσημες, sex symbols και… έχουν τρελάνει κόσμο με τις καμπύλες τους. Χυμώδη θηλυκά που έκαναν τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει και τις γυναίκες να «χαρούν» τα πιασίματά τους, κατάφεραν να κερδίσουν φήμη και πολλά εκατομμύρια χάρη στα κορμιά τους, που δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν απαρατήρητα.

Οι Χολιγουντιανές που ακολουθούν είναι η τρανή απόδειξη πως οι άνδρες δύσκολα θα αντιστεκόντουσαν σε μια γυναίκα με πλούσιες καμπύλες όπως αυτές της Τζένιφερ Λόπεζ, της Εύα Μέντες ή της Σοφία Βεργκάρα. 

Για να μη μιλήσουμε για την ιέρεια της γυναικείας σεξouαλικότητας, Μόνικα Μπελούτσι…

Μπορεί κάποιες από αυτές να μας… τρόμαξαν λιγάκι με την ξαφνική απώλεια κιλών, όπως συνέβη στην περίπτωση της Πενέλοπε Κρουζ και της Σακίρα, όλες τους όμως έχουν μείνει στο μυαλό μας ως οι πιο ποθητές γυναίκες του Χόλιγουντ.

Λόγω στήθouς, μέσης ή oπισθίων; Εσύ αποφασίζεις!

epirusblog.gr
5 of 5
Από τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Μόνικα Μπελούτσι αυτές είναι οι διάσημες καμπύλες που θες να δεις – φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1282214679152562933
item