Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες: «Ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον»

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης» στο θέατρο Αθηνών, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Τα ήξερα αυτά τα πράγματα και από τον μπαμπά μου. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, γενικά, μου έδιναν συμβουλές. 

Το καλό είναι ότι, όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, κάποιοι ήξεραν ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης, αλλά όταν μπήκα και στις Μέλισσες ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον είμαι.

Όταν συμβαίνει αυτό είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς παίζει ένα ρόλο αυτό.

Από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ βρισκόμουν σε μια άβολη κατάσταση, σίγουρα κάπως θα την αντιμετώπιζα και δεν θα την προσπερνούσα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι, θα έπαιρνα δραστικά μέτρα.

Όσο κι αν προσέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Πιστεύω, όμως, ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, αρκεί να μην την προσπεράσουμε. Καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει, είναι και η μόνη λύση».

epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες: «Ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 821693638049128661

Τα καλύτερα

item