Πλεύρης: Ο Τσίπρας εμφανίζει παρακολουθήσεις χωρίς στοιχεία [βίντεο]

O Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή «Παρεμβάσεις», κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να δώσει αν έχει στοιχεία για παρακολουθήσεις, αντί να το υπαινίσσεται στα κανάλια».

Ο κ. Πλεύρης υποστήριξε επίσης ότι καμία σχέση δεν έχει η κυβέρνηση με το predator και το έχει έχει ξεκαθαρίσει.

«Ο κ. Τσιπρας επειδή δεν είναι δημοσιογράφος αλλά αρχηγός της Αντιπολίτευσης, αν γνωρίζει κάτι να βγει και να το πει. Και να μη συνεχίζει να ρίχνει λάσπη», τόνισε ο Υπουργός Υγείας. «Βλέπω λαλίστατο κόσμο να βγαίνει να προαναγγέλλει ρεπορτάζ και τα στοιχεία δεν τα έχω δει.

Τον κ. Λαβράνο τον γνωρίζω αλλά δεν έχω προσωπική σχέση. Ποιους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ήξερε ο Λαβράνος;», πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.


Πρόσθεσε πως ακόμη πως «αν υπάρχει κόσμος που συνδέεται με το predator δεν μπορεί να επικρατεί απόρρητο».

Για την πανδημία ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι υπάρχει μια κανονικότητα και πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός είναι πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Μέσα στο Δεκέμβριο επίσης θα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Για τον προσωπικό γιατρό ο κ. Πλεύρης δήλωσε ότι έχουμε ήδη 3.333 προσωπικούς γιατρούς και πάνω από 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους. Στις ηλικίες πάνω από 50 ετών η συμμετοχή είναι μεγάλη.

epirusblog.gr
5 of 5
Πλεύρης: Ο Τσίπρας εμφανίζει παρακολουθήσεις χωρίς στοιχεία [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1712564740405203660
item