Αναστασία Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Είμαι ερωτευμένη αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Παρασκευής η Αναστασία Παντούση, η οποία αναφέρθηκα και στον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση και δήλωσε ερωτευμένη μαζί του, εξηγώντας ωστόσο ότι νιώθει άβολα να μιλά δημόσια για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα.

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα.

Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω.

Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. 

Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Παντούση.epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση: «Είμαι ερωτευμένη αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 175713114995062977
item