Μαρία Κορινθίου: Η γνωριμία της με τον Αϊβάζη ενώ είχε σχέση, τα δικαστήρια για την κόρη της και οι απειλές

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά, όπου και μίλησε για την γνωριμία της με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και τα τελευταία χρόνια στο θέατρο, εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Μαρία Κορινθίου: Η γνωριμία με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο από το πρώτο τους ραντεβού, ενώ μίλησε και για τους λόγους που την οδήγησαν να κινηθεί νομικά για την κόρη της, Ισμήνη.

«Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου, τώρα είμαι στη φάση δεν τα ακούω καν. Έχω κινηθεί σε αρκετά θέματα νομικά σε θέματα που αφορούσαν το παιδί. 

Κινηθήκαμε νομικά ήταν ήμουν έγκυος, το κερδίσαμε. Έχω κινηθεί νομικά σε μηνύματα που μου έχουν έρθει στο Intagram, απειλητικά και σεξιστικά, είναι τρομακτικά. Έχουν βρεθεί όλοι αυτοί και έχουν καταθέσει. 

Και για το περιστατικό που μου συνέβη έξω από το σπίτι. Και τώρα βρίσκομαι για μια υπόθεση στα δικαστήρια, η οποία αφορά τον εργασιακό χώρο», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Με τον Γιάννη είμαστε 15 χρόνια μαζί, ουσιαστικά όμως την Ισμήνη την κάμαμε αμέσως. 

Στο πρώτο μας ραντεβού επέμενε πολύ. Τον σκάναρα και επειδή ήταν πολύ διεκδικητικός και αυτό έδωσα αυτή την ευκαιρία. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο σπίτι του. 

Τότε ήμουν σε σχέση αλλά ούτε ο Γιάννης ήταν μόνος του. Δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι» αποκάλυψε.

Μαρία Κορινθίου

Η πρόταση στην Μαρία Κορινθίου για το Πρωινό και η σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. 

Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

«Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. 

Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».

Για τις προτάσεις που τις γίνονταν επί χρόνια για την παρουσίαση εκπομπών η Μαρία Κορινθίου και το πώς έφτασε σήμερα να πει το ναι, τονίζει: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. 

Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. 

Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε και στην απώλεια της Μάρθα Καραγιάννης και συγκινημένη δήλωσε: «Την κυρία Μάρθα την λάτρεψα και την λατρεύω. 

Της είχα πολύ μεγάλη αδυναμία. Με στήριξε πάρα πολύ και ξέρω ότι με αγάπησε και αυτή. Με αγκάλιασε πολύ, είχε έρθει στην παράσταση και μάλιστα της άρεσε πολύ».

«Την κυρία Μάρθα… Τι να πω για την κυρία Μάρθα… Ναι, ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας. 

Ήταν τσαμπουκάς, για αυτό και μου θύμιζε πολύ τον χαρακτήρα μου. Τσαμπουκάς, αντράκι πολύ, μαγκάκι και πολύ αξιοπρεπής σαν γυναίκα. Και θηλυκό, Θεέ μου τι θηλυκό. Υπέροχος άνθρωπος».

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Η γνωριμία της με τον Αϊβάζη ενώ είχε σχέση, τα δικαστήρια για την κόρη της και οι απειλές
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1977316949896663674
item