Γιώτα Γρίβα: “Έτυχε να με φυγαδεύσουν από πανηγύρι”

Συνέντευξη παραχώρησε η Γιώτα Γρίβα και αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από τις εμφανίσεις που έχει κάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε πως έχει τύχει να τη φυγαδεύσουν, ενώ τραγουδούσε σε ένα πανηγύρι.

«Έχει τύχει να με φυγαδεύσουν από πανηγύρι, αλλά δεν χαίρομαι για αυτό. Μετά από καμιά ώρα δεν μιλάει η λογική, μιλάει το ποτό», είπε.

«Πολλές φορές μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που δυστυχώς λύνονται με άσχημο τρόπο. Δεν θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν είναι τρόπος αυτός για να λύνονται παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την ανάμειξη μοντέρνων ήχων στα παραδοσιακά τραγούδια, δήλωσε: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Δεν είναι του γούστου μου και δεν θα ήθελα σε ένα πανηγύρι να ερμηνεύσω ένα τέτοιο τραγούδι».

«Σέβομαι τους καλλιτέχνες, τις επιλογές τους, αλλά σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι δεν θα ήθελα να φτάσει μέχρι ένα ρεπερτόριο.

Να κρατήσουμε την παράδοση είναι ο σκοπός μας. Μέσα σε αυτή τη μοντερνιά να κρατήσουμε ό,τι έχει μείνει από την παράδοση», συμπλήρωσε κλείνοντας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώτα Γρίβα: “Έτυχε να με φυγαδεύσουν από πανηγύρι”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1647131686342005528
item