Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Χώρισε το ζευγάρι

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη δεν είναι πια μαζί Το ζευγάρι αν και κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση του, κατέληξε στον χωρισμό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2021 μέσω κοινών φίλων.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό μας», το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Όταν ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας δεν έδιναν τροφή για σχόλια στα media σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. 

Μάλιστα, την Τρίτη ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» στο Οpen

Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. 

Η ζωή πάντα έχει καμπύλες…. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. 

Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς σχολιάζει δήλωση του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεν θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που δεν έχει βγάλει δραματική σχολή, απάντησε: Πάρα πολύ μεγάλα ταλέντα σε όλα τα πλάτη και μήκη της τέχνης μας έχουν δείξει πως είναι ιδιοφυίες. 

Ο Χατζηχρήστος για παράδειγμα δεν είχε πάει σε σχολή».

Το ζευγάρι σε θεατρική παράσταση ο θέατρο Λαμπέτη και στην πρεμιέρα της παράστασης «Δώρο γενεθλίων» τον περασμένο Ιούλιο.

Τέλος εξήγησε: «Δε θα έκανα με τίποτα την αυτοβιογραφία μου. Ποτέ. Ό,τι κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία. 

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μη θέλουν να τους εμπλέξω μέσα στη ζωή μου. Αυτό που κάνουν μερικοί μπορώ να τρελαθώ. Τι λέτε ρε; Είστε σοβαροί; Τι είναι αυτά; Αυτά θεωρώ ότι είναι ξεφτίλα μεγάλη».

Φωτογραφίες: ΝDP

epirusblog.gr
5 of 5
Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Χώρισε το ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9215712962506691046
item