Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους - Οι βόλτες στη Γλυφάδα

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βιώνουν μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη περίοδο εδώ και λίγους μήνες, καθώς ανυπομονούν να υποδεχτούν το δεύτερο παιδάκι τους.

«Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δυο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα. 

Διανύει τον πέμπτο μήνα και περιμένουμε κοριτσάκι», εξομολογήθηκε ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «HELLO!».Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τον γιο τους, Ιάσονα, ο οποίος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το αδελφάκι του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr εντόπισε τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη σε μια από τις βόλτες τους στη Γλυφάδα. Πιασμένοι χέρι χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους, έκαναν τις αγορές τους και στη συνέχεια επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους - Οι βόλτες στη Γλυφάδα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8171195643922744930

Τα καλύτερα

item