Κοκκινοπούλου–Καφετζόπουλος:Η σπάνια κοινή εμφάνιση στην ορκωμοσία του γιου τους–Συγκινεί ο ηθοποιός

Το πτυχίο του πήρε ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου, Σπύρος.

Ο 23χρονος με περηφάνια κι έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του πόζαρε κρατώντας στα χέρια το πτυχίο του μετά την τελετή της ορκωμοσίας.

Ο περήφανος μπαμπάς του, Αντώνης μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook δηλώνοντας ευτυχισμένος και περήφανος που ο γιος του αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. 

Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο είναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. 

Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα ο Αντώνης Καφετζόπουλος.


Στο πλευρό τους βέβαια και Φαίη Κοκκινοπούλου, με χαμόγελο. Μια σπάνια οικογενειακή στιγμή αφού εκεί ήταν και ο μεγάλος γιος του ηθοποιού, Γιώργος.

Το ζευγάρι παρά το χωρισμό του έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις.

«Ναι, έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Με τον Αντώνη (Καφετζόπουλο) αν θέλαμε να παντρευτούμε θα το κάναμε... να μου έρθει με λουλούδια και γλυκά μετά από 20 χρόνια να με ζητήσει από τη μαμά μου... Έχω δεχθεί περισσότερες από μία προτάσεις γάμου.

Δεν έχω μετρήσει όλες τις προτάσεις γάμου που μου έγιναν, αλλά μόλις τις άκουγα... Η συντροφικότητα είναι δύσκολο κομμάτι», είχε πει η ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Κοκκινοπούλου–Καφετζόπουλος:Η σπάνια κοινή εμφάνιση στην ορκωμοσία του γιου τους–Συγκινεί ο ηθοποιός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8186529716424839572

Τα καλύτερα

item